DATO: 01.jan.2012 / KLOKKESLETT: 00:57

1 kommentar(er)

Hei! Godt nyttår ! Har tatt masse bilder av fyrverkeriet ute , men ikke under middagen med farmor siden jeg glemte det hjemme. Men nå skal jeg legge meg , siden jeg er ekstremt sliten idag. God natt:)
DATO: 31.des.2011 / KLOKKESLETT: 12:29

0 kommentar(er)

Heisann ! Nå skal dere få en smakebit på kjolen ! Den er fra bikbok:))
DATO: 31.des.2011 / KLOKKESLETT: 12:04

0 kommentar(er)

Hej!
er ikke så fryktelig lenge siden jeg stod opp nå , men på den tiden har jeg rukket og tatt ett bad og en dusj. Sykt deilig og få gjort det i dag , og få skylt vekk alle bakteriene som var på meg da jeg var syk. Skal ikke noe spesielt idag før 5 tiden , så det blir vel og se på tv og ordne meg osv.. Tenkte jeg skulle lage en sminkevideo til dere ! Er ikke det utrolig lenge siden jeg gjorde det da? Jo. , sikkert. Men nå skal jeg. finne på noe annet enn og blogge så vi snakkest.
DATO: 31.des.2011 / KLOKKESLETT: 00:00

1 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg liksom gjort meg klar til natten , siden at hver natt er det noe som plager meg! Enten så er det forkjølelse , tett i nesen , vondt i hodet , tørre lepper og at jeg er tørst . Så nå har jeg gjort det perfekte !
DATO: 30.des.2011 / KLOKKESLETT: 21:01

0 kommentar(er)

Hei:) er en hel uke siden sist jeg blogget , men har vært syk siden mandag. Forkjølet, tett i nesen , vondt i hodet og kvalm og feber. Hele familien har vært syk. Imorgen er det jo nyttårsaften , og da har broren min bursdag. Hvert år drar vi til farmor og farfar og feirer den att med tanter og onkler og søskenbarn . Vi spiser julemiddag og mye god mat . Når klokken er 12 går vi ut og tenner raketter. Imorgen skal dere få se kjolen min og skoene:)
Snakkest!
DATO: 27.des.2011 / KLOKKESLETT: 13:43

1 kommentar(er)

Heia ! Har akkurat tatt meg en dusj og spist frokost. Tenker jeg stikker ned til Maria etterpå. Dere skal få outfit senere:) Nå må jeg bare rydde litt også snakkest vi! :)
DATO: 26.des.2011 / KLOKKESLETT: 23:21

0 kommentar(er)

Heiaa! Nå ligger jeg i sengen min og leser blogger og skal til og sove. Tenkte jeg skulle gå tidlig til sengs idag. Men imorgen kommer bildene av julegavene . Vi bloggest!
DATO: 26.des.2011 / KLOKKESLETT: 18:21

2 kommentar(er)

Hey! Nå skal jeg snart ned og se på eclipse , men jeg tenkte jeg skulle slenge inn ett innlegg først . Jeg er akkurat ferdig med å spise en deilig lunsj med familien og nå sitter vi og ser en film som jeg ikke husker navnet på. Men nå skal jeg ned i kjellerstua , så vi snakkest!
DATO: 25.des.2011 / KLOKKESLETT: 21:19

0 kommentar(er)

Hei alle sammen! Er superglad for alle julegavene jeg fikk! Det kommer video imorgen av alt ,!siden jeg ikke gidder det nå . Nå har vi orkan ute , bokstavlig talt ! Strømmen har vært vekke i over 1 time , men vi fikk den endelig tilbake. Så nå skal jeg nyte resten av orkanen . Bloggest!<3
DATO: 21.des.2011 / KLOKKESLETT: 18:12

0 kommentar(er)

Hey !

Nå står Martine og krøller håret mitt ,siden vi skal på Jentekveld . Det blir igrunn litt  daff ,så vi kommer til og ha på oss daffeklær . Ser dere forresten at jeg har endret designet mitt? Superfornøyd ,blir liksom i litt mer julestemning enn vanlig .  Men ,nå må jeg nesten snyte meg ,så vi blogges ! <3
DATO: 20.des.2011 / KLOKKESLETT: 19:05

0 kommentar(er)

Heia !

Nå skal dere få vite hva jeg ønsker meg til jul med venner og familie !

1.Ipod toutch

2. speilrefleks (canon eos 1000d)

3. klær

4.sminke

5.sko

6. parfyme osv..

7. ting til rommet mitt :)

 

 

Det var alt jeg ønsket meg til JUL .

 

Imorgen er det siste skoledagen vår ,og da får vi lov å ha med oss brus ,kjeks ,potetgull og godteri :) skal bare ta meg en kjapp dusj nå ,så skal jeg stikke ned og hamstre inn til i morgen . Har akkurat vært på håndballtrening .Så imorgen skal jeg på Jentekveld med Sofie ,og så skal jeg male en hylle til rommet mitt . Skal pusse det opp halveis med møbler og sånn .
DATO: 12.des.2011 / KLOKKESLETT: 18:11

0 kommentar(er)

Hei ,nå står jeg midt i pannekake laging ,men jeg tenkte å skrive idolet mitt

Og det eer :

 

 

Britney spears !
DATO: 05.des.2011 / KLOKKESLETT: 16:57

0 kommentar(er)

Hey 

Idag startet dagen med stress siden jeg sto opp klokken kvart på 8 ,og broren min må på skole kvart over 8 ,så da stressa vi .Jeg starter ikke før halv 9 ,så jeg stresset ikke liike mye . Så var det skole og etter det ble jeg med Natalie på piano ,så dro vi hjem til henne . Nå er vi med hun og spiser kjeks . See yaa <3

 
DATO: 01.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:19

0 kommentar(er)

Nr 1 : Misletoe Justin bieber

Nr 2 :  Got 2 Luv U sean paul ,alexis jordan

 

Nr 3 : Rihanna we found love

 

Nr 4 :

 
DATO: 01.des.2011 / KLOKKESLETT: 16:42

1 kommentar(er)

Heei :-)

Idag er jo det 1.desember og jeg har kinderkalender og skolekorpskalender . I kinderkalenderen fikk jeg en kindersjokolade,og i korpskalenderen er det sånn  man kan vinne ting ,så jeg vant INGENTING . Akkurat nå er jeg hos Martine ,hun skal krølle håret mitt etterpå ,hun har jo verdens beste krølltang . Det blir bilder ;-) Imorgen blir det discoo :)  Dere skal få se antrekket osv :-)

 

Men er det noen som bor på valderøya som har  mistet en ipod?

Visst dere har det så vennligst legg igjen en kommentar sånn at du kan få den ,men du må skrive koden før du får den :)

 

ROFL :D:D:D:D:D:

Design av

hits