DATO: 01.aug.2011 / KLOKKESLETT: 00:27

0 kommentar(er)

 1. Når folk er skikkelige irriterende og ikke forstår at du sier nei .
 2. Sugen dubbing
 3. når folk tror de er skikkelige populære å kule .

Det var 3 ting :-) 

 

Snakkest <3
DATO: 31.jul.2011 / KLOKKESLETT: 23:56

0 kommentar(er)


1. Tre ting du hater
2. Tre ting du elsker
3. Fortell om selvtilliten din akkurat nå
4. Ditt syn på homofile/ lesbiske mennesker
5. Kort om livet ditt akkurat nå
6. Hvorfor du begynnte å blogge
7. Anbefaling av noe
8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.
9. Dette vil du ha akkurat nå
10. Bilder hvor du smiler 100% ekte
11. Et bilde av deg og bestevennen(ene) dine
12. Sminken du bruker
13. Fem gjenstander du ikke kan leve uten
14. Et bilde av deg uten sminke
15. 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør

 

Ja ,jeg starter i kveld ,så det er bare å følge med ! :-)
DATO: 31.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:15

8 kommentar(er)

HEI!

Nå tenkte jeg å ha spørsmålsrunde ,her på bloggen  ,og nå er det bare å sende inn spørsmål ! :) Kommer kanskje til å svare på video :)

DATO: 31.jul.2011 / KLOKKESLETT: 16:36

2 kommentar(er)

Okey  ,jeg rullet meg ut av sengen klokka 4 ,bokstavlig talt ,og henta pc'en ,å nå ligger jeg her i vb seng å kjeder rompa av meg .. Imorgen har jeg planer om å stå opp klokken 11 dra ned på butikken å kjøpe is ,å lage iskaffe ♥ Kanskje jeg til og med lager en video om hvordan jeg gjør det? :OO Okey ,R-A-N-D-O-M- --SNASKKSAT


DATO: 31.jul.2011 / KLOKKESLETT: 00:43

0 kommentar(er)

Heei !

Nå er det en stund siden jeg kom inn dørene da men anywaay. Jeg som sa jeg skulle våkne tidlig -.- jeg våknet klokken 12 ,å gjorde meg klar før hele familien tok buss over til Giske siden det tok så lang tid før vi fikk parkert osv ,der ute med bil da . Når vi kom fram ,så holdte Tone Damli Aaberge å synge ,så vi hørte på henne .. Så gikk vi inn i matteltet å tok oss litt mat osv.. Før det var Kjæresten min sin tur til å synge ! Alexander rybak?? AAhh ,han er miin!!!!

 Se Lars Vaular Live her !!!

http://sommerfesten.sbm.no/

 

SKYNDT DERE!!

 
DATO: 30.jul.2011 / KLOKKESLETT: 00:35

0 kommentar(er)

Heisann! Skulle egentlig ha blogget tidligere idag ,men sefølgelig klikker internette akkurat når jeg trenger det ..+ at jeg har vært sykt kvalm ;s Å tidligere idag når jeg stod opp hadde Mamma laget bolle deig ,så mamma lagde sjokoladeboller♥NomNom! Så etter vi hadde spist taco an so long ,gikk jeg tur med sofus ,å så spurte mamma om jeg ville lage brownies bare for å ha noe liksom :-) Så da gjorde jeg det.. Men imorgen er det Sommerfestival♥ Ahhh ,gleder meg syktenormtmegasuperduper mye!!! Det blir bare så herlig ! Men jeg må være der litt tidlig siden Tone damli Aaberge(?) skal synge klokken 2 å Alexander Rybak klokken 4 ,men nå skravler jeg -.'-

Back to the overskrift^^

Jeg sitter her å fikser neglene mine å fletter håret siden jeg planlegger hva jeg skal gå med åssån ,så jeg tenkte å si hva slags neglelakker jeg bruker ,srry for  ingen bilder men ja ..Btw: Hadde laget en sminkevideo tidligere idag men youtube hemma seg -.-

Først  så har jeg klipt neglene mine . Visste dere at det er like mye bakterier under neglene som det er under ett dolokk?Æsj !

Så nå skal jeg til å ha på meg en neglelakk som heter  "pink mist" Det er sånn Nailpolish fra H&M

Grunnen til at jeg har på meg er for å skape ett grunnlag før jeg har på den hovedneglelakken :-)

Nå må jeg vente til den tørker før jeg skriver videre .

Sånn !

Nå skal jeg ta på meg hovedneglelakken som er fra IsaDora som er nr"03" NATURAL BEIGE" Wonder Nail ,extra long lasting quick dry

Den anbefalest!!!

Deretter for å få ett matt å fint resultat bruker jeg "Depend NAIL SERUM" Nr:180 :)

 

Sånn !

 


1.

 Det er ingen av dem ,men jeg fant ingen andre på Google :-p

 

 

Hade ! <3
DATO: 29.jul.2011 / KLOKKESLETT: 02:43

1 kommentar(er)

Nå er jeg dødstrøtt ,å jeg tror jeg må sove nå  ,siden igår ,eller idag da ,sto jeg opp halv 4 siden jeg la meg halv 5 ;s Men imorgen skal jeg kanskje på giske å se på artistene spille mot Giske IL,så det blir bra ! På lørdag er sommerfestivalen på giske å jeg gler meg enormt! Neste år har jeg bestemt meg for å være frivillig da ,hjelpe til osv.. :-) Men vi snakkest <3
DATO: 28.jul.2011 / KLOKKESLETT: 22:56

0 kommentar(er)

Hei !

Nå kjeder jeg meg fælt ,så jeg har tatt noen bilder til dere :D Bare helt randome egentlig ..

 
DATO: 28.jul.2011 / KLOKKESLETT: 04:01

0 kommentar(er)

Det du trenger (til 2 stoore glass eller ca. 4 små):
1 1/2 melk
1 1/2 kopp med isbiter
4 kuler vaniljeis
1 kopp kaffe
Krem
Sjokoladesaus

Det du begynner med er å lage kaffen, kan variere hvor mye kaffe man ønsker - men hey, det ER en kaffedrikk, så jeg anbefaler minst èn kopp. Det går an og bruke espresso, for og få litt ekstra sterk kaffesmak, men jeg brukte kun vanlig kaffe - og synes det er best. Kaffen setter du i kjøleskapet eller fryseren en liten stund, spiller ingen rolle, så lenge kaffen blir kald.

Når kaffen har blitt kald, blander du alle ingrediensene i blender:
ENJOY! TROR JEG MÅ SOVE NÅ ,SIDEN SOLEN HAR BEGYNT Å GÅTT OPP KLOKKEN ER JO 4!! :D
DATO: 28.jul.2011 / KLOKKESLETT: 02:28

0 kommentar(er)

Jeg er såå lei meg ,fordi at jeg ikke har blogget !! Men har ikke hatt så stor blogglyst  i det siste.. Kan fortelle litt om hva som har skjedd i de siste dagene da:

Husker ikke hvilken dag det var men ,jeg tror det var på mandag eller søndag. Ja ,jeg sto opp så på tv spiste frokost å klipte kvarte delen av plenen :-) Interesant hva?

Så på tirsdag ,var jeg bare hjemme som vanlig :-D å spiste sveler da :) Idag ,eller igår da ,så ringte jeg aalle som var hjemme ,men ingen tok telefonen untatt Sigrid . Så da dro jeg opp til hun å bare snakket å spiste godteri,så dro vi ut spiste jordbær å hoppet på trampolinen . Så kom Jenny ,vi bare satt å snakket å hoppet til vi bestemte oss for att vi ville bade ,siden det var 23 grader ute. så dro vi stad å badet å koste oss ,jeg dro hjem tok meg ett langt å deilig bad ,å dusjet . Så laget jeg meg toast  å såg en film som jeg ikke husker navnet på . Men den var skikkelig bra !! Visst jeg finner ut navnet skal jeg lage en anmeldelse ! :D   Nå ligger jeg her i sengen min å surfer på nettet !:)  Snakkest imorgen da dere ♥

 

LOVE YOU ALL ♥
DATO: 26.jul.2011 / KLOKKESLETT: 12:53

0 kommentar(er)

♥Mitt lille land av Maria Mena-

 

 

♥

♥
DATO: 26.jul.2011 / KLOKKESLETT: 03:06

0 kommentar(er)

 

Pray for Norway in this tough time. Consider that over 90 people dead. Sure we make hate groups, etc. on facebook that is exactly what Anders Behring Breivik will! So just let it be to think rather of all those who died! Thoughts go to family members and especially the 91 innocent people
were killed. Words are small, 7/22/11: One day we will not forget!

 

Dette skrev jeg i dag tidlig ,å jeg synest dere burde tenke over det!
DATO: 25.jul.2011 / KLOKKESLETT: 23:15

0 kommentar(er)

Heisann !

 

Jeg har fått 3 skikkelige barnslige kommentarer fra lesere som er pingle å ikke tørr å skrive noe annet enn anonym ,eller masse tull.. Dere som vet hvem de 3 åringene er kan værsegod få lov til å si det til meg.

 

1.

såååå morsom du er .. holdt på å DØØØ.. NOT ! xd

 

Denne er fra :sdfghjki

2 .den e ikke ny da !

Denne er fra ole-andreas.  Å bare så du vet det ole andreas så er det stygt å utnytte andre sine navn. Jeg vet at du ikke heter Ole andreas.

3.

 

fin bh, du trenge det. ikkje så veldig fin på bilde du, men ein ny makeup hadde du trengt. hilsen du er stygg

Denne er fra: du er stygg

 

Seriøst ? Dere er bare sykt barnslige....!!
DATO: 24.jul.2011 / KLOKKESLETT: 17:31

0 kommentar(er)

Nå stikker jeg ut i solen å skal prøve å lage ett "Grunnlag" til jeg skal til tyrkia. :-) Men da snakkest vi ! :D
DATO: 24.jul.2011 / KLOKKESLETT: 14:36

0 kommentar(er)

Hei

Jeg å Maria satt i sofaen å chillet ,da det plutselig kom opp en melding på facebook : E d bombe i oslo? :o!

 Jeg å Maria ble skikkelig sånn:OO ,så gikk vi inn på stua å der var nyhetskanalen på å vi så bare den bomben i oslo  å mange døde å skadde folk i gaten ! Dette er ikke sånn Norge skal være!!! Så når vi var på vei til kinoen hørte vi på radioen at di hadde funnet over 30 døde i vannet med fullt av blod rundt seg!!,Igår kveld når jeg skulle sove hadde jeg morgenkåpa rundt meg å det var mørkt . Å da tenkte jeg på Anders Behring Breivik ,jeg fikk mareritt å jeg våknet helt plutselig . Da kjente jeg at jeg var helt svett å livredd inni meg ,pågrunn av han mannen . Han er syk i hodet ,hadde planlagt dette angrepet lenge . Han  kan ikke forskjell på spill og virklighet .Grunnen til han tok di uskyldige ungdommene ,er at di var på leir med PA .Meen ,,jeg har ikke ord .Tanker går til pårørende og ikke minst de 91, uskyldige menneskene som ble drept. Ord blir små, 22.07.11: En dag vi ikke glemmer!

Husk !!!! Tanker går til pårørende og ikke minst de 91, uskyldige menneskene som ble drept. Ord blir små, 22.07.11: En dag vi ikke glemmer!
DATO: 23.jul.2011 / KLOKKESLETT: 23:56

0 kommentar(er)

Heisann !

Nå lurer jeg på om det er noen som kan lage header til meg? Er veldig sugen på en header . Blir superduperglad for en header ! Bare legg igjen en kommentar så skal jeg legge ut bildene :- )

 

 
DATO: 23.jul.2011 / KLOKKESLETT: 21:08

0 kommentar(er)

Hei!

Nå skal jeg snart ned å bake brownies ,jeg kjøpte sånn pakke istad : -)

 

snakkest!

Tanker går til pårørende og ikke minst de 91, uskyldige menneskene som ble drept. Ord blir små, 22.07.11: En dag vi ikke glemmer!

 

 

Kommer til  å legge inn den setningen i hvert innlegg sånn vi tenker på dem !
DATO: 22.jul.2011 / KLOKKESLETT: 23:22

1 kommentar(er)

Heisann !

Har akkurat komt hjem fra kino med Maria♥ Vi så på Harry Potter del 2 å dødstalismanene(?) i 3D! Anbefaler den sterkt ! Vi koste oss skikkelig ! Før vi dro på kino spiste vi pizza som Maria hadde laget :- )  Har dere sett det som har skjedd i Oslo idag?! HELT SYYKT! Kondolerer på alle di som har mistet noen idag.:-(  Nå skal jeg rydde rommet mitt osv.. Btw: Jeg tenker å starte med sånn ukens leser ,sånn jeg kårer en hver uke :  )

 

 
DATO: 22.jul.2011 / KLOKKESLETT: 17:04

1 kommentar(er)

Heisann ! Nå sitter jeg med Maria ,å hun sitter å sminker seg siden hun skal på kino etter på :) Mamma har akkurat bestilt sydentur nå til Tyrkia ,jeg reiser om 3 uker ca . Jeg tror ikke det blir så mye blogging der siden jeg skal bli brrun ! :-D Jeg starter ikke å pakke før om 2 uker ,fordi jeg skal ikke ha med meg så mye ,siden vi skal være der  1 uke . Skal lage pakkeliste .. :)  Men nå gidder jeg ikke å blogge mer .. snakkest♥

 

 

Kløft er tøft ! (not)
DATO: 21.jul.2011 / KLOKKESLETT: 17:47

5 kommentar(er)

Heisann !

Okey ,jeg kan inrømme at jeg bruker sminke når jeg vil uten at jeg bryr meg hva andre synest . Til hverdag starter jeg med en concealer fra the balm ,å deretter en concealer fra  h&m på urenheter. Jeg bruker ikke mascara ,fordi jeg har ganske lange øyevipper fra før ,å visst jeg bruker mascara knekker øyevippene . concealer å litt rouge eller solpudder ,kanskje foundation å primer ... : -)  Men ,ja .. Jeg bruker ikke h&m foundation fordi du får kviser å urenheter etter en dag !!! . 

 

Er det noen der ute som kan gi meg tips til sminkeprodukter \\anbefalinger? :- )

 

 

Hva bruker dere?


DATO: 21.jul.2011 / KLOKKESLETT: 16:30

1 kommentar(er)

Det er en ny mote som heter colorblock,først var jeg litt skeptisk til å ha to knæsjefarger eller 1 sammen til noe annet,men på vakre sommerdager så er det skikkelig fint ,med knall rosa ,knall gul eller alle andre knalle farger . Uten om svart å sånne triste farger da.  Det er en stund siden den moten startet men jeg har sansen for den nå .

 

#Hva synest du om colorblock?

 

 DATO: 21.jul.2011 / KLOKKESLETT: 13:32

0 kommentar(er)

Heiheihei --

Nå har jeg akkurat stått men det her blir et veldig kort innlegg siden jeg må stelle meg ,å sale hesten å ri til sigrid. Snakkest!!!!
DATO: 21.jul.2011 / KLOKKESLETT: 02:19

0 kommentar(er)

Yo !

Som jeg sa tidligere ville jeg at noen av DEREskulle lage header til meg å sånn ,hjelpe meg .. : -) ,Så jeg lurer på om noen av dere er interiserte (?) ,i det? ,jeg kommer til å legge ut bilder av alle headerene sånn at dere kan stemme . nå har jeg fikset meg ett design men so long.. snakkest pies♥
DATO: 21.jul.2011 / KLOKKESLETT: 00:04

0 kommentar(er)

Heei♥

Farmor å Farfar var her en tur istad,å vi koste oss med sjokoladekake som jeg å søsteren min hadde laget .Så gikk jeg å tok meg en dusj å flettet fiskebensflette å nå sitter jeg her i nattpysj å er klar som ett lite egg for å krype under dynen å få skjønnhetsøvnen min ! (det var kødd ) Imorgen skal jeg være att med Sigrid som har komt hjem fra Italia ,å vi skal kose oss  ! . Det følest seriøst ikke ut som sommerferie her .Følest ut som høstferie\\juleferie.. Ja ,håper vi reiser vekk snart !! . Men nå skal jeg fortsette å sitte på facebook ,as uasall(?) (vet jeg skrev helt feil !!)

 

Snakkest da cupcakes ..!  Minner dere om at dere må spørre meg på formspring!!

http://formspring.me/srossevold

 
DATO: 20.jul.2011 / KLOKKESLETT: 21:59

0 kommentar(er)

Hei !

Nå har jeg redigert ett bilde av meg ,i sånn space effekt ,som er ganske populært . Mange som lurer på hvordan man får det til ,å det du gjør er å gå inn på picnik.com,å da er du kommet til å måtte laste opp ett bilde ,å når du har gjort det trykker du på home ,å da kommer det sånn space effects ,eller noe sånt ,ja du ser det ,å der er det mange du kan velge mellom : -)

 #Tycker?

 

Håpte dere forstod den "supre" forklaringen min ;-)

 

DATO: 20.jul.2011 / KLOKKESLETT: 17:24

0 kommentar(er)

Yo !

Akkurat nå sitter jeg å venter på at søsteren min skal bli ferdig med å spise siden vi skal lage sjokoladekake . Morfar kommer en tur senere så ; -) Jeg har bare daffet idag ,untatt når jeg gikk meg en tur istad,sprek ikke sant? ,neida. Men jeg er seriøst ikke fornøyd med header ++ designet mitt enda ,så er det noen der ute? ,plis? ,jeg kan legge ut bildene etterpå elrns,men mest sannsynlig imorgeen ,eller så kan dere kontakte meg på

facebook:

Sunniva Skjong Røssevold

Msn:

skjong-sr@hotmail.com

 

Jeg håper virkelig det er noen der utee !! :D

Dere får nøye dere med et bilde av vakre meg .

 

 

 

Btw:; Den tingen i panna er et sår !! ikke kvise elr noe annet ,jeg slo meg i en stang på campingvogna ;s ,men snakkest !
DATO: 19.jul.2011 / KLOKKESLETT: 17:15

0 kommentar(er)

Yo .

Nå skal jeg ned å spise kylling♥ Så veldig kort innlegg ,iknow ,but the chicken is calling at me !

 

 

 
DATO: 19.jul.2011 / KLOKKESLETT: 13:15

2 kommentar(er)

Hey !

Jeg gadd ikke å legge ut bildene igår så jeg legger dem ut  nå .

 
Litt mange bilder kanskje(?)

 

 

 
DATO: 18.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:03

0 kommentar(er)

Hei! Nå sitter jeg for meg selv i en sofa og blogger fra iPhone. Har tatt mange bilder å sånn, men det kommer senere:) nå skal jeg gå å spise kake , så vi snakkest!DATO: 18.jul.2011 / KLOKKESLETT: 17:03

0 kommentar(er)

Heisann!

Vi kom hjem igjen igår ,fordi farmor skulle ha selskap idag , å ja ,det har begynnt ,så jeg rekker ikke å blogge så mye .Jeg har akkurat krøllet håret til søsteren min ,å mitt eget . Tok 1 time til sammen med begge to . Så har jeg tatt på meg den kjolen som jeg brukte i konfirmasjonen til steffen ,som er bilde av nedom her :Kjolen er lang bake å kort framme.

 

 
DATO: 16.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:17

1 kommentar(er)

Heisann !

Jeg tok ikke med meg pc ,men det gjorde mamma ,så jeg blogger derfra nå. Vi stoppet 3 ganger elrns? ,men det var bare for å handle ,å sånn da. Ehm ,vi kom hit klokka 3 ,men jeg har ikke gjort såå  mye da. Jeg har solet meg ,spist dots ,spist middag å ,nå sitter jeg her . Imorgen får jeg kanskje låne speilrefleksen til pappa ,sa han ! WIIHOO♥ Da blir det bilder da :-)  Btw ,  vet dere hva jeg gjorde i dag tidlig da? Krøllet håret mitt ,ble skikkelig fine krøller . Gjorde det med rettetangen . Jeg har en rettetang fra Braun(?) som er skikkelig bra! Den varmer seg opp på 10 sek ! å lager sykt fine krøller ,kan sikkert lage en video en gang . 

Nå sitter jeg å prøver å lage en intro til meg ,så vi snakkest !

 

 

 

 

 

 
DATO: 16.jul.2011 / KLOKKESLETT: 11:48

3 kommentar(er)

Heey!!
Nå drar jeg til tafjorden ,og jeg gleder meg enormt til å bare ligge å sole seg dagen lang i ny bikinien : -) Jeg har forhåndskrevet dette innlegget sånn at jeg slipper å skrive det  imorgen . Det var noe jeg skulle fortelle dere ,om båtfestivalen. Vet dere hvem som sang der?! Rikke Lie ,å anine stang(?) driitkult! ,jeg tok ikke bilder da men.. Pappa skal ha med seg speilrefleksen så det blir bilder ,å jeg blogger fra iphone . Ekke sikkert det blir mye blogging. Jeg blir borte til tirsdag .  Men nå drar vi snart så jaa :)) Her er pakkeliste:
Undertøy ,truser\bh
joggebukse\genser \sokker
bikini
pledd
shorts
topper
jumpsuit
cardigan
pysjamas bukse\t-skjorte
toalettsaker\sminke\hår\hud
godteri^^
sko
veske
penger

Jaa ,dere synest sikkert det her er drit mye men tro meg det er det ikke.Snakkest <3

 

 

 Barbiiee: -)
DATO: 15.jul.2011 / KLOKKESLETT: 19:54

1 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg laget en innkjøpsvideo til dere ,der jeg viser hva jeg kjøpte i byen idag .

 

 
DATO: 15.jul.2011 / KLOKKESLETT: 14:43

0 kommentar(er)

hei

dette kommer kanskje til å bli et innlegg med mye skrivefeil ,fordi jeg var på giskesanden igår ,og jeg skal fortelle mer etterpå ,siden jeg skal på båtfestivalen nå.

 

Men ,kanskje det blir bilder : -)

 

 
DATO: 14.jul.2011 / KLOKKESLETT: 14:57

1 kommentar(er)

Heisann !

Nå er jeg med Birthe og vi sitter  å koser oss med iste <3 Vi  skal på giskesanden etterpå så da skal vi kose oss ! ,Birthe tar kanskje med kamera(håper jeg) . Ehm ,vi laget en random video istad redigert i moviemaker .så tok vi faila outfit bilder. Videoen kommer senere!! :D

 
DATO: 14.jul.2011 / KLOKKESLETT: 01:05

0 kommentar(er)

♥Heisann !

Dette må bli et ganske kort innlegg siden det er bare  7 min igjen av strømmen ,å ledningen ligger nede å jeg gidder ikke å gå ned .. Men ,idag har jeg ikke gjort noe spesielt untatt av at jeg sykla bort til farmor å klipte plen å tjente meg 200 kr . Så nå er det snart kamere følks !^^ ,men det ble ikke noe båtfestival ,jeg har bare sett på tv å kjedet meg i dag osv.. Men jeg laget middag da !*stolt* Neida ,spaghetti er ikke det vanskligeste å lage for å si det sånn . Men her kommer planer for imorgen! : -)

 

 • stå opp
 • stelle meg
 • spise\drikke frokost
 • se litt på tv
 • pc
 • finne noen å bade med
 • kanskje båtfestival ,visst det så blir det ikke bading
 • husker ikke mer .

Men ,vet dere hva jeg gleder meg til !?

 

GREY'S ANATOMY <3

 

♥

Åh ,det starter på tirsdag!!!! Gleder meg S-Y-K-T!!!!♥

 

 

Men snakkezt imorgen da zøtizer <3
DATO: 13.jul.2011 / KLOKKESLETT: 13:47

1 kommentar(er)

Idag håper jeg vi skal ta oss en tur til bya ,siden det er båtfestival der! ,å ja ,det er sykt gøy ,det er masse boder med forskjellige ting ,å ting ,konkuranser osv. Meen i hvertfall nå skal jeg ned å lage meg iskaffe ,så snakkest vi senere!

 Fin kake ikke sant? : -)

 

 
DATO: 13.jul.2011 / KLOKKESLETT: 01:41

2 kommentar(er)

Halla balla!

 

Nå har jeg tatt meg tid til å svare på spm.runda på lydklipp (y) det er tingen vettu ! ; -) Btw: Lagde sånn iskremkaffe istad å det smakte hærligt! Men jeg gjorde det litt annerledes da  ! Her kan jeg si det :

Du tar fram blenderen din ,så heller du oppi melk ,jeg brukte H-melk ,synest det er best ,men det spiller igrunn ingen rolle ,så tar du oppi 1 kopp med kaffi eller 2 det varierer ,så tar du oppi så mye is du vil ,jeg tok oppi 3-4 stoore kuler ^^ så tar du 1 skje med kakaopulver ,ikke så mye ! anbefaler sånn freia kakao så du må koke : -) eller så kan du bruke oboy. så mikser du alt ,å så rører du litt rundt med en skje å smaker ,visst det trengs mer kaffe\is ,så tilføyer du det ,å så heller du det oppi glass ,så tar du iskrem på toppen å volla ! nyydelig godt assA! Anbefalest!!!!!!!!!!!!!!*10000000000

 

 

Men her er spm.runden ! :- D

 

 

Btw det var en ting jeg glemte å si det var att det var bare å fortsette å sende inn spm!

 

 

 

redigert i jaycut.comDATO: 12.jul.2011 / KLOKKESLETT: 18:08

1 kommentar(er)

Idag har jeg egentlig bare suttet inne i finevêret ,spist is og gått tur med Sofus (hunden min ). Jeg har kjøpt is ,til senere for da skal jeg lage iskaffe eller iskremkaffe da som det heter^^ .  Ellers så holder pappa på å fikse bilen ,sånn at vi kan dra til tafjorden ! wihuu ♥ Elsker å være der  ! det er sånn 20 -30 grader hver dag ! vi griller å koser oss ,jeg har noen venner der inne så jeg er att med dem da : -)  Btw ,den spm.runda tror jeg bare svarer på den i skriving siden ,jeg ikke fikk lyd når jeg snakket på den forrige-.- ,kommer sikkert senere ,eller imorgen ! ,mest sannsynlig etterpå . BTW: Dere må bli flinkere å kommentere ♥ Lover å bli mer aktiv!

 

CYA

 *kremt*kremt* veldig stolt av det bildet her ^_^

 

 

 
DATO: 12.jul.2011 / KLOKKESLETT: 01:30

0 kommentar(er)

Heisann !

Har ingen god unnskylding på dårlig blogging idag ,den eneste jeg har er att jeg ikke har giddet . Jeg har bare daffet inne idag,men imorgen skal jeg finne på noe  . Akkurat nå sitter jeg å leser gode kaffioppskrifter på nett ,som jeg skal prøve imorgen. Her er den jeg tenker å prøve imorgen :

kaffe

vaniljeis

melk

Det du gjør er å ha så mye du vill av hver ting oppi en blender å mikser alt sammen .Deretter tar du det oppi ett glass ,server gjerne med is på toppen ! . Jeg foretrekker en del kaffi siden jeg vil ha den kaffe smaken ! ;- )

 

Å dette passer jo bra på en solskinnsmorgen osv.-

Imorgen blir det sol btw! åh ,herligt! ,Vi skal sikkert grille elr noe sånt da .  Kan sikkert ta bilder under lagingen av iskaffen ,det er det den heter ^^

Men snakkest !

 Naam♥

 

 

Skal du prøve iskaffen?

Blir det fint vêr hos dere imorgen ?

Synest dere at appelsin sjokolade er godt?

Design av

hits