DATO: 30.jun.2011 / KLOKKESLETT: 21:12

1 kommentar(er)

Hey !!

Stund siden jeg blogget nå ,men har liksom ikke følt  for det. Det er ikke sommer her i Ålesund for å si det sånn ! Det regner hver dag ,og overskyet ! Men imorgen skulle det bli sol ,å da skal jeg være ballhenter på valdervoll for A-laget. Imorgen skal jeg også lage middag ,noe åh ,kom ikke på hva det heter .. Men jeg hadde redigert å fikset på spm.runda ,åsså hadde jeg lagt den inn på youtube å så trykte jeg på å da var det ikke lyd når jeg snakket -.- ,skal fikse det . Srry for at den er veldig forsinket! Nå sitter jeg her å chiller ,leser blogger og hører på gammel musikk. Btw: Jeg skal begynne å spare meg opp penger til ett kamera ,så om ca 2 uker elr noe sånt har jeg et kamera ^_^ heheh ,skal prøve ihvertfall !:- ) Men dere må  bli flinkere til å kommentere ! :) Når jeg blogger ,føler jeg som jeg sitter å skriver til meg selv... Men ja . Da skal jeg prøve å bli mer aktiv "On my blog♥" .

 

                                                                              SNX

 

 

 

 interesant bilde ,,
DATO: 28.jun.2011 / KLOKKESLETT: 13:24

0 kommentar(er)

yo!

Nå ville jeg bare fortelle at jeg er i en konkuranse på denne bloggen her : http://minaastr.blogg.no/1309202122_konkuranse.html?c=1309204277259  ( det er linken til konkuransen ! ) Du kan vinne en eos (rød), OSIS-shine duster og OSIS-Dust it texture. Jeg synest det var en super premie! Å nå må dere melde dere på ! Jeg håper jeg vinner ! :)) Skikkelig søt jente også ! Lykke til !

 dobbelthakex10000 :P
DATO: 27.jun.2011 / KLOKKESLETT: 23:45

0 kommentar(er)

Hey ! Tenkte jeg kunne si litt om dagen idag ,og planer for imorgen :)

♥

Når jeg sto opp begynte jeg nesten å grine fordi det regnet ute ! off,jeg ble så sint ,så gikk jeg ned og redigerte litt på spm.runda som kommer imorgen !,har bare litt redigering igjen .Så så jeg på high school musical 2  med lillesøss ,hahah fritids liksom ^^ Så gikk jeg å satt på kaffe til mamma så ordnet jeg meg på håret  å sånn ,så gikk jeg,mamma og storesøss på butikken . Så når vi kom hjem mekka jeg å lillesøss til taco ^^ Så så jeg på tv ,chilla og så gikk jeg å tok meg en dusj .,å så laget jeg armeriddere til meg og mamma ,å mamma har bursdag om 19 min akkurat så jeg må nesten gjøre ferdig et kort jeg heheh ..har ikke begynt enda :\ men planene for imorgen er vell at vi skal dra på kino å se den nye kung fu panda 2 i 3D ,heheh .Så skal jeg ikke noe spess ,eller jo ? jeg tror jeg skal gidde å krølle håret ,sånn at jeg kan lage en hårvideo om hvordan dere lager krøller med rettetang\\slettetang :-) men nå skal jeg starte på kortet ,så vi snakkest !♥

 _tatt_meg_redigert_ikke redigert_
DATO: 27.jun.2011 / KLOKKESLETT: 00:00

3 kommentar(er)

Heisann !

Nå har jeg sittet å nørdet meg på youtube en stund å sett på sånne dubber .Men herregud jeg holdt på å dette ned på golvet av disse her  ! På mummitroll dubben er det hun jentemummitrollet som er der først ,så kommer mummitrollet springende ved siden av ,dere kommer til å sprekke når dere hører stemmen til mummitrollet !!

Åsså på denne pochahontas dubben ,synger hun dritstygt! Hahaha ,skal ikke fortelle mer ..dere  må se di selv !

 

 
DATO: 26.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:27

0 kommentar(er)

Heisann ! Jeg har glemt av bloggen i det siste . Men nå skal jeg prøve å blogge litt mer ,men det er bare at jeg ikke gidder å sitte inne hverdag å blogge i sommerferien ,så jeg tror jeg tar en bloggpause en liten stund .Videoen med svarene kommer idag eller i morgen ,,men jeg kommer sikkert ikke til å klare å holde ut med å ikke blogge så vi snakkest !<3

 
DATO: 24.jun.2011 / KLOKKESLETT: 01:27

4 kommentar(er)

Heisann !

Nå sitter jeg her å tenker på at jeg må begynne å tjene meg penger ,siden jeg snart har lyst på en tur til byen\\moa.Så da har jeg skrevet en liten handle liste til dere ! :)

 

H&M

 • bikini (uten stropper)
 •   sommerkjoler
 • compact powder
 • concealer
 • Nail polish

Bilder :

 

 

 

 

 

Ja:) Jeg synest det er bare dumt av dere som sitter der nå å sier : Ååh neei ,kjøper hun sminke på h&m ! ? Ja ,jeg gjør det også ! Jeg kjøper overalt ,men akkurat denne gangen ble jeg litt sugen på H&M :)

 

 

prekast^^

 
DATO: 23.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:53

0 kommentar(er)

Heisann

Bare så dere vet det kommer spm.runda på video ! Det er garantert . Jeg må nok dele opp i 2 deler ,men begge kommer samme dag da ,eller en dag senere kanskje.  Men Del 1 kommer i morgen eller over i morgen:) Så vi snakkest^^

 

_ph_Meg_redigert _Meg _

 

 

 

TRYKK H E R FOR Å KOMME TIL SPM.RUNDA ! KOMMENTERE !!!KOMMENTERE!!!
DATO: 23.jun.2011 / KLOKKESLETT: 18:50

0 kommentar(er)

Ja ,idag er det jonsok aften ,som sikkert fleste av dere vet. Men jeg ble ikke så veldig glad når jeg så ut av vinduet istad.. Det regnet og er overskyet-.-  ,Men vi skal sikkert ned i fjæra alikkavell ,men for min del vil jeg heller grille her ! Jeg var at med Maria istad ,vi såg på en video å holdt på å dø av latter! Her kan dere se den ! Anbefaling !

 

 
DATO: 23.jun.2011 / KLOKKESLETT: 13:41

0 kommentar(er)

Halla !

Nå er det en stund siden jeg har stått opp . Sitter bare å kjeder rompa av meg å snakker med Maria♥ Skal være at med hun senere idag^^ .Og det er sankthans idag ! Da skal vi ned i fjæra å grille med hele valderøya . Gleder meg ! .Blir sikkert litt bilder osv.. Minner dere om spm.runda ! Trykk H E R for å komme til den ! Har fått mange spm.allerede så jeg tenker å dele opp i del 1 del 2 ,og kanskje del 3 . Det er litt overskyet idag ,men det stopper ikke meg nei ,har tatt på meg sommerkjole jeg ^^ Men nå er det snart sommerfesten her ! Dere må bare komme ! Kanskje  noen av dere ser meg^^ Den er på Giske . Det er naboøya  vår . Å for dere som ikke vet hva sommerfesten er kan jeg godt fortelle litt. Sommerfesten er en tradisjon her i giske kommune ,å mange kjente sangere er der som eks.:Maria Mena,Karpe diem ,Alexander Rybak osv.. Det er gratis mat ,altså vi kaller det "spleise"festen ,der vi tar med oss mat osv.. Men dere MÅ ikke ha med dere mat altså ! ,men jeg tror dere fikk litt info jeg . Så nå skal jeg kjede meg videre .. Snakkest!

 

 
DATO: 22.jun.2011 / KLOKKESLETT: 23:36

1 kommentar(er)

Ey ey !  Istad var hele familien å grillet på hustruhamna ,det er et sted nært valdervold. Ååh, det var så koselig ! Men det var kald vind ,så jeg frøs litt da..Når jeg kom hjem stanktet jeg bål ,så jeg tok meg en dusj ,å så på tv ,å nå sitter jeg her ^^ Men håper det blir fint  vær imorgen åsså ,så husk å kommentere på spm .runda mi! http://srossevold.blogg.no/1308768307_sprsmlsrunde.html  ( LINK)   Så snakkest vi!

 ååh ,jeg er bare såå glad i dette usminkede bildet her! ^^
DATO: 22.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:49

8 kommentar(er)

Halla !

Nå tenkte jeg  å ha spm.runde! Dere kan spørre om alt fra A-Å ,jeg kommer til å svare på alt ! Kommer mest sannsynlig til å svare på videoblogg ,men da må jeg ha mange spm. da . Så da er det bare å spørre i vei !

 

 ph_ Sofie_ redigert av _Sofie

 

 

 
DATO: 21.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:47

2 kommentar(er)

Hei cutie♥

Jeg låg å solet meg istad å plutselig sovnet jeg ,å sov i en halv time ! ;o Men nå tenkte jeg å skrive 5 sanger jeg er hekta på .Det er sikkert noen som er gamle ,men for å være helt ærlig driter jeg opp i det ;)

 

 • danza kuduro \\don omar
 • mr.saxobeat \\alexandra stan
 • all night long\\alexandra  burke
 • pretty girk rock\\ keri hilson
 • the lazy song \\ Bruno Mars.

Det var alle .Jeg skrev di ikke i rekkefølge nå altså ;)

 

Dagens Bilde:

 
DATO: 21.jun.2011 / KLOKKESLETT: 15:02

0 kommentar(er)

ÆÆÆÆÆH!

Det er faktisk sommerferie ! Har tatt bilder på skolen idag med kameraet ,men di kommer ikke før imorgen da . Men det er ikke sikkert jeg kommer til  å blogge for fullt isommeren siden ,jeg  heller vil være ute med venner ,og være på ferie ,osv.. Men du skjønner sikkert !

 

 
DATO: 20.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:35

2 kommentar(er)

♥Kan bare ikke fatte at det er snart S-O-M-M-E-R-F-E-R-I-E ! Imorgen skal jeg kle meg ut som 80 talls på skolen ,å det kommer sikkert outfit'en ;) Men nå må jeg legge meg :'( Så vi snakkest

 Har dere sommerferie imorgen ?

Kommentere?
DATO: 20.jun.2011 / KLOKKESLETT: 13:45

0 kommentar(er)

Hola!

 

Nå skal jeg legge ut et innlegg på spansk .Og den første som finner ut hva det betyr skal jeg vurdere ! Dere kan ikke bruke google translate,å ja jeg finner ut om dere gjør det !  Innlegget kommer om noen få strakser ! <3

 

 

 
DATO: 19.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:45

0 kommentar(er)

Hey !

Jeg har tatt bilder til dere,men di kommer ikke før i morgen . Må redigere di osv... Imorgen er det mandag ! Jeg gleder meg faktisk ! Nå skal jeg fortelle dere noe:

På fredag fikk vi beskjed om at vi skulle være at med fadderungene våre i  4 timen . Jeg har igrunn ingen fast fadderunge ,så jeg var at med  Natalie (venninen min ) og fadderungen hennes Selma . Å da så jeg at det var en kjempesøt jente som satt alene ,og da sa jeg : du ? har du ingen å leke med? å da sa hun nei ,å så spurte jeg om hun ville være at med meg ,å hun bare Jaa ! :) Å så gikk jeg å natalie i bingen menst selma og amanda som hun jenta het ,di sto å ropte" Heia Natalie , Heia Sunniva" Aww ,søtinger♥ Å når vi skulle inn igjen ,så sa Amanda at hun ville være at med meg hele tiden på mandag . Å når jeg skulle til å gå ,sprang hun til meg å hoppet opp å kysset meg på kinnet !♥ Du er så fantastisk søt ♥ Så derfor gleder jeg meg :) ++ at vi ikke skal jobbe imorgen  ! Vi skal bare levere inn alle bøkene ,rydde klasserommet osv.. Så nå nærmer det seg !! Det er bare 11 skole timer igjenn til sommerferien ! ♥

 

Btw :

Jeg har redigert mange headere  så her kan dere se dem :))

 

 

 

 

 
DATO: 19.jun.2011 / KLOKKESLETT: 17:36

0 kommentar(er)

Hei !

Hele helgen har vært fantastisk med masse sol ! Og på tirsdag er siste skoledag før sommerferien ! Det beste er at vi ikke skal ha en vanlig skoledag heller ,vi kan kle oss ut (hahah ) ha med oss potetgull , kjeks ,og brus .Jeg har allerede funnet ut hva jeg skal ha med meg jeg ^^ Rød fanta ,oreokjeks ,og sourcream and onion potetgull ^^ Love it !♥Vi har campingvogn ,så jeg kommer sikkert til å være der i sommer ,noen ganger hvertfall.Å da skal jeg ha med meg pc'en ,sånn at jeg får blogget der. Skal sikkert til syden også ,men jeg vet ikke om det blir blogging der da.. Eller ,jeg kan sikkert blogge fra iphonen . Vi skal grille idag også ! Igår hadde jeg laget en video blogg men jeg måtte slette den-.- Jeg var ute og snakket også sa jeg: Nå skal jeg bort å disse . Så gikk jeg bort da ,tok iphonen i lomma ( den jeg filmet med .) Så med en gang jeg satt meg på dissa ( det var en sånn tarzan disse ,sånne som man fester i tre )så røk den . Jeg datt på rompa hardt ned på gresset å begynte å grineflire .Hahah ,jeg er ikke helt normal for å si det sånn. Men det kommer sikkert bilder senere med så stay tuned !

 

 
DATO: 19.jun.2011 / KLOKKESLETT: 01:22

1 kommentar(er)

Heisann!

Nå har mamma laget innbakte fletter i håret mitt  ,så har jeg sprayet håret mitt med hårspray sånn ,at jeg får krøller imorgen . Planer for imorgen:

 • Våkne
 • Gå på badet å stelle meg
 • spise frokost
 • sitte på dataen
 • gå på fjellet (eller gå til giskesanden med mamma )
 • ta en dusj
 • ta outfit bilde
 • spise ,
 • å nå kommer jeg ikke på mer..

 

 

Skal du på fjellet i morgen?

Har du fletter?

DATO: 18.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:00

1 kommentar(er)

Heisann !

Som jeg sa isted ,skal jeg nå legge inn bilder av mine everyday shoes .

  

Desse skoa bruker jeg omtrent hver dag ! Di er converse all star.
DATO: 18.jun.2011 / KLOKKESLETT: 21:52

2 kommentar(er)

 

Heisann !♥

Idag har jeg vært på fotballtrening (som sagt ) og det var kjempekjekt ! . Så har vi grillet idag ,å jeg har tatt mange bilder som jeg skal legge ut . I tillegg kommer outfit'en ,å noen få bilder fra 17.mai som er glemt å lagt ut .

 Dette er fra en annen dag :)

 

 

_tatt av_ Mamma_

 

 

 

Vi grillet marshmallows idag .

  

 En liten sniktitt på " my everyday shoes " som kommer senere.

 

 

(Ikke for å skryte men jeg synest det bildet ,ble skikkelig proft ! ;)

 

Outfit : Genser fra Bikbok kr: 299 ,shorts fra : vetikke ,klipte det til en shorts fra en bukse  ,tights fra : Gina tricot kr 199 .

 

Det var nesten alle bildene . Senere eller ,straks kommer et innlegg om mine hverdagssko :)

 

 

 

Likte dere bildene?

Har dere hatt fint vêr idag?

 

DATO: 18.jun.2011 / KLOKKESLETT: 10:32

0 kommentar(er)

Halla alla i hopa !

Nå er klokken halv elleve ,så nå  skal jeg snart hive meg på sykkelen.  Sorry for lite blogging ,men har ikke hatt tid ! Jeg har måttet øvd på prøve til matte ,å vært på trening ,lekser osv.. Men nå er fokuset på bloggingen .Men nå må jeg nesten løpe så vi snakkest♥

 hahah ,hemma bilde fra en annen dag ..
DATO: 16.jun.2011 / KLOKKESLETT: 16:07

2 kommentar(er)

Heisann!

Nå sitter jeg med Birthe og Sofie M og  koser med di små kattungene hennes ^^ Såå søte ! Men ,isteden for å skrive et langt å kjedelig innlegg har jeg laget en video blogg ! :-)

 

 
DATO: 14.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:41

2 kommentar(er)

Hei !Ü

Nå har ,jeg sittet å redigert headere ,men ikke så mange da . Så visst dere likte dem ,så er det bare å kommentere bloggadressen ,å så skal dere få en så snart som mulig ! Denne videoen er redigert i Picasa !

 

 

 

 

 
DATO: 11.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:05

1 kommentar(er)

Hej!

Idag våknet jeg 5på11 ,å jeg skulle på fotballtrening klokken 11 ,så jeg måtte bare hive på meg klær ,å så kjørte pappa meg . Idag har jeg for det meste K-J-E-D-E-T meg ... Men her kommer en kollasj som jeg laget som er et MUST   for sommeren.

 • gladiator sandaler
 • bikini uten stropper
 • tur til syden\tyrkia ♥

 
DATO: 11.jun.2011 / KLOKKESLETT: 16:14

2 kommentar(er)

Okey :) Nå har jeg lastet ned beste redigeringsprogrammet ever ! Så derfor kan jeg lage header til DERE det ,eneste dere må gjøre er å skrive i kommentar feltet bloggadresse og e-mailen din :) Her er en jeg prøvde meg på istad ,ble ikke så bra da men..

 

 

 

 

Hva synest dere?
DATO: 10.jun.2011 / KLOKKESLETT: 16:34

2 kommentar(er)

Hei & Hopp !

Vet dere hva? Ikke denne onsdagen,men neste er det sommerferie?! Ihverfall for oss på valderøybarneskole,men jeg tror giske sluttet 19?. Klokken 6 skal jeg til Emilie ,så skal vi lage oss til å sånn .. Btw: Jeg har funnet en kjempebra måte å krølle håret på ! Å dere kommer til å få det til med engang !  Jeg kommer sikkert til å lage en video en dag . Men nå skal jeg stad å krølle håret mitt ,så vi snakkest ;)

 

 

 

 

 

Sunniva Røssevold♥
DATO: 09.jun.2011 / KLOKKESLETT: 23:30

2 kommentar(er)

Heisann !

Idag har vært en üper lang dag. Etter skolen ble jeg med Natalie hjem ,der gjorde jeg lekser osv.. Når jeg kom hjem var klokken kvart på 6 ,og jeg skulle møte opp klokken 6  fordi vi skulle spille kamp . Så da heiv jeg på meg klærne ,og pappa kjørte meg til valdervoll ,selv om jeg bor ganske nært. Og vi spilte mot Godøy ,som er naboøya ,og stillinga ble 2-2 . Veldig fornøyd. Men jeg er også ganske flau etter den kampen ,fordi jeg handsa 3 ganger ! Men den første gangen merka ikke dommeren det dah .. Men herregud ! Det var sykt flaut  ! ,Så takka vi på kampen . Når jeg kom hjem igjen ,spiste jeg en kald hamburger å drakk brus (veldig viktig å få med seg det her ! ) Så satt jeg på dataen og  chillet ,før jeg endelig gadd å gå ned å ta en dusj . Å  nå sitter jeg her . Skal til å øve på engelsk gloser ,så er det natta for småtroll her i huset ^^

 

 

Old Picture...

 

 

 

# Har dere hatt en lang dag?

# Likte dere innlegget?

 

 

Sunniva Røssevold♥
DATO: 09.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:40

0 kommentar(er)

Heisann sveisann! :)

Her kommer en videoblogg :)

 

Jeg svarer på litt leserspm.å sånn :)

 

 
DATO: 08.jun.2011 / KLOKKESLETT: 19:38

0 kommentar(er)Hei nå er jeg hos Maria♥

Vi har laget en video (skal ) å tatt masse bilder med web♣ 
Her er videoen :

 
DATO: 08.jun.2011 / KLOKKESLETT: 16:34

0 kommentar(er)

 

 

 

 

 


DATO: 07.jun.2011 / KLOKKESLETT: 21:01

1 kommentar(er)

Hey !

Nå har jeg kommet hjem fra morgensamling for foreldre og det var Üpert gøy ! Kan dessverre ikke legge ut bilder ,fordi det er ikke sikkert alle vil ,komme på internett ... Men ville bare si at Andrine har fått seg ny blogg ! www.andrineoleaa.blogg.no  , (link)fordi at noen hadde skiftet passordet på andrineoleav-.- Men det er bare å stikke en tur innom og sefølgelig legge igjen en komentar ^^ men snakkest <3

 

 
DATO: 06.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:32

0 kommentar(er)

Hva var din :

1. Siste drikke? cola

2. Siste Tlf samtale?Natalie

3. Siste sms? Maria

4. Siste sangen du hørte på?  Mr.saxobeat Alexandra Stan

5. Sist gang du gråt? husker ikke?

 

Har du noen gang :

6. Gått ut med to personer samtidig? Nei

7. Hatt noen som har vært utro mot deg? Nei

8. Kysset noen og angret? Ja

9. Mistet en spesiell? Ja

10. Vært deprimert? Ja

11. Vært full å kastet opp? Nei

 

Første tre favoritt farger :

12. Rød

13. Rosa

14. Beige (liker det på klær!) cardigan å sånn..

 

Dette året har du:

15. Fått en ny venn? Ja:)

16. "Fallen out of love"? Nei

17. Ledd til du begynte å gråte? Ofc:)

18. Møtt noen som forandret deg? Ja.

19. Funnet ut hvem dine ekte venner er? Oh yeh..

20.  Funnet ut at noen har baksnakket deg? Ja!..Mange ganger

21. Kysset noen av dine venner? Ja :) 

22. Hvor mange på fb vennelisten din kjenner du i virkeligheten? Alle :)

23. Hvor mange unger vil du ha? 1-3 :)

24. Har du kjæledyr? Ja,Hund og Katt ;)

25. Vil du forandre navnet ditt? Neh ..

26. Hva gjor du på din siste bursdag? Var på moa å shoppet ^^

27. Når sto du opp i dag? 10på8 ,forsov meg-.-

28. Hva gjor du i går ved midnatt? Satt på pc'en ;)

29. Nevn noe du ikke klarer å vente på? Sommern ! <3

30. Sist gang du så moren din? Sist mandag .

31. Finnes det noe i livet ditt du vil forandre på (I såfall hva)? Ikke hatt operert hofta ,å sluppet å suttet i rullestol .. Jeg gjør det ikke nå ,men måtte det i 2 måndender fordi jeg opererte hofta..

32. Hva hører du på akkurat nå? Gravmaskiner som graver utføre :))

33. Har du noen gang snakket til en person som heter Tom? Ehm ,jeg har snakket til en som heter Tom Erik ?

34. Hva går deg på nervene akkurat nå? At vi skal ha prøve i sam.fag!

35. Mest besøkte nettside(r)? blogg.no , facebook.com\no ,srossevold.blogg.no ,kristineam.blogg.no

36. Øye farge? blå

37. Forhold status? Singel..

38. Favoritt bok? Ehh ,vet ikke.

39. Stjernetegn? Tyren ^^

40. Er du forelsket? Jaa ,kanskje ,var det ,men er ikke sikker nå som jeg vet..

41. Barneskole? Valderøy

42. Ungdomsskole? Valderøy

43. Videregående? Det vet jeg ikke? :P

44. Hårfarge? Blondt

45. Langt eller kort hår? Langt :D

46. Høyde? 166 cm

47. Funnet noe som irriterer deg veldig for tiden? Ja

48. Hva liker du ved deg selv? At jeg er glad for det meste :) At jeg har langt hår.

49. Piercing(er)? Nei ,men skal ta i navelen ,når jeg begynner i 9 klasse.

50. Tattoveringer? Nei,men vil ha

51. Høyre eller venstrehendt? Høyre

 

 

Første:  

52. Første operasjon? Husker ikke ,men første operasjon var når jeg tok polippene.

53. Første piercing? Har ikke

54. Første bestevenn? Sofie Skjong Laxaa ♥

55. Første sport du ble med på? Friidrett<3

56. Første ferie? Bø i telemark

 

Akkurat nå:

57. Sover du? nei

58. I tlf? nei

59. Spiser? Ingenting

60. Drikker? Ingenting

61. Du skal til å? gjøre lekser

62. Hører på? ingenting

63. Venter på? Ingenting

 

Your future:

64. Vil du ha unger? Ikke nå! Men når jeg blir voksen ut i 30 årene...

65. Gifte deg? Ja ,men ikke nå

66. Karriere? Konditor ,sport ,frisør ^^

 

Hva er best: 

67. Lepper eller øyner? Øyner

68. Klemmer eller kyss? Kyss

69. Kortere eller høyere? Høyere

70. Eldre eller yngre? Eldre

71. Romatisk eller spontan? Begge deler,.,.,.

72. Fin mage eller muskler? Begge deler .

73. Stille eller høylytt? Stille.,.,.

74. Tilfeldig eller forhold? Hæ?

75. Skikkelig eller bråkmaker? Jeg vil ta skikkelig :D

 

 Har du noen gang:

76. Kysset en fremmed? nei

77. Drukket alkohol? jada

78. Mistet briller/Kontaktlinser? nei

79. Danset i regenet? nei

80. Knust noens hjerte?  tror kanskje det ja..

81. Fått ditt eget knust? yeah.

82. Vunnet et veddemål? Jah...

83. Sagt nei til noen (forholdsmessig) ? mhm.

84. Grått når noen har dødd?Nei

85. Falt for en venn? Ja..

 

Tror du på: 

86. Deg selv?ja

87. Mirakler? ja

88. Kjærlighet ved første øyeblikk? ja

89. Himmelen? Ja

90. Julenissen? nei

91. Kyss på første stevnemøte? ja.

92. Engler? Ja, litt...

Svar ærlig:

 

93. Gjort noe veldig flaut? eh ! Jaa ! Er kjent for det!

94. Hatt flere kjærester samtidig?nope..

95. Sang du i dag?yes baby <3

96. Noen gang vært utro? nei?

97. Om du ville gått tilbake i tid, hvor langt ville du dratt?ingenting

98. Liker du frukt? Ja.

99. Er du redd for å bli forelsket igjen? Nei

100. Poster du dette som 100 fakta? Oh yeah ;*

 

 

Dette har jeg kopiert ( spørsmålene) fra www.thejuneh.blogg.no :) gå inn ! Hun har kjempefin blogg ♥
DATO: 06.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:09

1 kommentar(er)

Da kan dette hjelpe deg!

Hvis du ikke orker å bestille eller kjøpe betakaroten så kan dette hjelpe deg:

For det første så må du knaske mange gulleroter. Eller så kan du presse ut saften og drikke det. Siden gullerot inneholder karoten, hjelper det mye.bli

hvis du ikke tar solarium, men vanlig sol. så sol deg ute mellom 12:00 og 14:00. da er solen sterkest og du får utbytte fra solingen.

ikke sol deg så mye at huden din blir brent og rød. For det første så er det ille vondt, som alle dere vet. pluss at huden får ikke optimal farge. mange tror at man blir brun etter man har vært rød, og det er nok sant. men man kan bli enda brunere dersom man ikke blir det. så enten smør deg med solkrem eller i skyggen når du føler at huden svir.

bygg opp et bra grunnlag. Ikke ligg ute i solen i flere timer dersom du ikke har tatt sol tidligere. start med 10 minutter i uken, til 20, 30 osv.

skrubb deg godt før du soler deg. hvis du ikke gjør det kan det bli flekker og det er ikke særlig pent!

pass på å beveg deg når du ligger ute i solen slik at fargen blir jevn med resten av kroppen.

bruk alltid høyere solfaktor i ansiktet enn det du gjør på kroppen.

husk på å drikk masse vann og få i deg salt når du soler deg, det er jo varmt og du svetter nok masse. da er det viktig å drikke masse vann og få i seg noe potetgull eller lignende.

ikke sol deg  hver dag, du kan oppnå varig og bedre brunfarge dersom du ikke soler deg hver eneste dag!

dersom du er så uheldig og blir solbrent, bli i skyggen. smør deg med aloevera og kjøl ned kroppen med kaldt vann, is osv.

HUSK SOLKREM :-)

 

 

 

#var noe av dette til hjelp?

#kommentere? ^^

 

 

 

 
DATO: 06.jun.2011 / KLOKKESLETT: 17:07

1 kommentar(er)

Nå er jeg med i enda en konkuranse (Ja, jeg liker konkuranser!) Om dere vil vinne to brett Vitamin Well flakser kan dere trykke på bildet under her:CARE - SKJØNNHET KOMMER INNENFRA

Care inneholder blant annet vitamin B12 og folsyre som bidrar til en normal celledeling i kroppen samt biotin som stryker håret ditt og din hud.

 

EVERYDAY - ETT BRA DAGLIG TILSKUDD

Everyday inneholder 7 vitaminer, blant annet vitamin B3, B5, B12 og biotin som bidrar til normal metabolisme i celler.

 

DEFENCE - GI IMMUNFORSVARET EKSTRA STØTTE

Defence inneholder blant annet vitamin C og E som bidrar til immunforsvarets funksjon. Dessuten inneholder den ekstrakt fra hyllebær og grønn te.

 

FOCUS - EKSTRA SKJERPET

Focus inneholder koffein, noe som på kort sikt styrker din mentale årvåkenhet og naturlig L-theanin fra grønn te som reduserer stress. Du vil også få i deg vitamin C og B5 som hjelper kroppens stoffskifte.

 

RELOAD - EN OPPLADNING

Reload inneholder vitamin D som bygges naturlig i huden når du er i solen. Du gjenoppbygger også energien din med blant annet vitamin C og E.

 

Teksten er tatt fra innlegget her.

 

Er du med?

 
DATO: 06.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:41

0 kommentar(er)

Ja hei ja <3 Nå  sitter jeg her og leser blogger ,og da gikk  jeg inn på www.heleneespen.blogg.no  og der så jeg at di hadde en konkuranse   ,og ja .. Dere kan melde dere på ved å gå inn på http://heleneespen.blogg.no/1307308703_konkurranse.html?c=1307363147748      Jeg anbefaler det ! Dere kan  vinne et gavekort på hele 800 kroner på BIKBOK ! <3 Gavekortet er sponset av www.blogg.no 

Ja ,det var alt jeg skulle si ,bortsett fra at   www.heleneespen.blogg.no    er en fantastisk bra blogg <3
DATO: 05.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:48

0 kommentar(er)

Ja ,nå står jeg på kjøkkenet og lager brownies :) Naam ! Men nå skal jeg kose meg ,så snakkest <3

 

 
DATO: 05.jun.2011 / KLOKKESLETT: 13:16

1 kommentar(er)

God Morgen solstråler :)

 

Idag er det faktisk kjempefint vêr her i Ålesund ! Ble storfornøyd når jeg våknet ! Idag skal jeg være at med Maria ,og spise yndligsmaten min ^^ Tikka Masala ^^ Elsker det !  Elsker også noe som heter ^^Tandori Chicken ^^ . Uansett , jeg har laget en video til dere der jeg viser sminken som jeg bruker til vanlig eller ,jeg bruker ikke sminke til vanlig ,men jeg bruker di dagene jeg føler meg som at jeg har blitt tråkka på av en elefant ,så ja . da laget jeg en video :) Håper dere likte den !  :-)

Youtube hemmer kvaliteten -.-

 

 

 

 
DATO: 04.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:26

0 kommentar(er)

 

 

Hey !

Nå står jeg å venter på at popcornet skal poppe ferdig ,så skal jeg chille resten av kvelden.. Jeg prøvde å ta bilder av godiset mitt idag,men kameraet ,eller batteriene streika ,å da gadd jeg ikke å styre med det ! Se så jeg bryr meg om dere ^^ Neida ,selfølgelig bryr jeg meg♥ Kan jo si det i ord da : popcorn ,og battery og colaa ♥ Hahah ,jeg skal finne googlebilder til dere jeg :)   Oj ,sann der ble popcornet ferdig ^^ Nå er jo jeg ikke verdens sunneste person heller da,så jeg tar å smelter litt smør. Mohahhha :) Si farvel til modellkarieren min :( 

 

Ser helt vekke ut jeg vet men jaja ...

 

 

Og til syvende å sist * trommevirvel*

 

 

popcorn med smør ♥

 

Hva er din godis ?

 

Likte du bildene?


 
DATO: 04.jun.2011 / KLOKKESLETT: 21:56

0 kommentar(er)

Ut på tur aldri sur :)
DATO: 04.jun.2011 / KLOKKESLETT: 13:03

0 kommentar(er)

God Morgen ,Idag skal det bli mye bilder ,men nå skal jeg ordne meg <3 Snakkest

 

Design av

hits