DATO: 21.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:15

1 kommentar(er)

Hei !

Det er ikke så mye gøy å blogge når jeg får så lite kommentarer. Så det jeg håpet på var at dere skulle bli liiitt flinkere? Kanskje jeg kan sette igang noen konkuranser osv..men da må dere bli flinkere å kommentere.

Men vi snakkes :)DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:23

0 kommentar(er)

Hey !

endelig er det vinterferie<3 etter vinterferien er det bare 10 dager til jeg skal på leirskole :) Men sorry for at jeg er en dårlig blogger,men har så lite fritid fra lekser skole og venner nå for tiden. Men skal sefølgelig prøve da.DATO: 17.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:14

0 kommentar(er)

yo

Nå er jeg hos martine ,og hun holder på å fikse meg! Sminker meg som Marilyn monroe :) resultat får dere senere. Btw ,det er vinterferie !! guud så deiilig! Er det bare meg eller er det bare diigg?! skal dere noe i vinterferien?

 
DATO: 13.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:22

0 kommentar(er)

Hey :) Nå er jeg med Martine og vi skal snart til byeen :) Jeg ringte henne bare for å være at med henne ,men det ble til en tur til byen. Jeg kommer sikkert ikke til å kjøpe noe siden jeg ikke har med meg peenger;s blir vindushopping på oss idag. Tenkte kanskje å gå innom BikBok for å se etter noen halser. Jeg vet at de ikke selger de på Moa lenger så ..
Design av

hits